S. Ljungberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och S. Ljungberg Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och S. Ljungberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S. Ljungberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S. Ljungberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-09-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som S. Ljungberg Aktiebolag ska trivas.

S. Ljungberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva journalistisk verksamhet, utgivning av böcker, tidningar, phonogram och videogram, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S. Ljungberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är S. Ljungberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med S. Ljungberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55085600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med S. Ljungberg Aktiebolag är Ljungberg, Bengt Stefan som är född 1947 och har titeln VD, Ljungberg, Bengt Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellegren, Eva Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

S. Ljungberg Aktiebolag har 556282-9589 som sitt organisationsnummer.