T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag

Stockholms län

Information

T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag är en verksamhet som finns i Södertälje. I T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlgren, Sten Evert som är född 1961 och har titeln VD, Carlgren, Sten Evert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bremberg, Claes Roger Douglas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Nils Peter Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nordmark, Johan Arne Birger som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag på telefon 08-55063400.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt bilförsäljning. Vidare skall bolaget idka avel, uppfödning, tävlingsverksamhet och handel med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bremberg, Claes Roger Douglas -Carlgren, Sten Evert

T.V.O. Konsult i Sörmland Aktiebolag har 556272-2818 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.