Kanuk of Sweden AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Kanuk of Sweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Kanuk of Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Kanuk of Sweden AB är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556266-5447.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55017073 alternativt besöka eller skicka post till Kanuk of Sweden AB på följande adress Värdsholmsg. 1, 151 32, Södertälje.

Kanuk of Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kanuk of Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: Berger, Hans Christer som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Berger, Thyra Yvonne som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med textilier, försäljning av kanoter och kanottillbehör, arrangemang med drakbåtar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.