LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-09-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag ska trivas.

LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av antika gods samt VVS-konsultationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0158-60590.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag är Frögren, Leif Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frögren, Kerstin Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Swedbjer, Annika Eva Mari som är född 1967 och har titeln Revisor, Swedbjer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

LK-Antik Inredning- o Konsult Aktiebolag har 556263-0680 som sitt organisationsnummer.