Ureken Förvaltning AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ureken Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Ureken Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ureken Förvaltning AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556253-4734.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6810406 alternativt besöka eller skicka post till Ureken Förvaltning AB på följande adress ALGATAN 22, 152 41, Södertälje.

Ureken Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ureken Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Johan Roger som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska förvärva och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper och liknande finansiella instrument samt idka därmed förenlig verksamhet, dock inte sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller i lagen om kreditmarknadsbolag och därmed förenlig verksamhet.