Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag ska trivas.

Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva målerirörelse samt handel med värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55068601.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag är Nykvist, Erland Emanuel som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nykvist, Anders Erland som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Hans Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Berit Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Målerifirma Nykvist & Son Aktiebolag har 556244-0023 som sitt organisationsnummer.