Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556242-1973.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55247227 alternativt besöka eller skicka post till Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag på följande adress G. Strängnäsv. 349, 155 91, Nykvarn.

Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Släpvagnshuset i Nykvarn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Strömbom, Najod som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Strömbom, Nils Jörgen som är född 1949 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och uthyrning av släpfordon samt försäljning av reservdelar i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.