Bofab time Aktiebolag

Stockholms län

Information

556241-9357 är organisationsnummer för verksamheten Bofab time Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bofab time Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Bofab time Aktiebolag finns i.

Bofab time Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-04-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bofab time Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Bofab time Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bofab time Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Friberg, Mats Gunnar -Johnson, Kaj Axel Gösta -Sundberg, Jan Pontus

Vill ni komma i kontakt med Bofab time Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55034015 eller genom brev på följande adress:
Tallv. 2, 151 38, Södertälje

Bolaget skall idka utveckling, marknadsföring, konsultation, utbildning och installation av administrativa system, inköpa och lagerföra hårdvara, teknisk serviceverksamhet och upprätta återförsäljarkontrakter. Denna verksamhet har en huvudsaklig inriktning på tidsrapportering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bofab time Aktiebolag och det är Johnson, Kaj Axel Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Mats Gunnar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sundberg, Jan Pontus som är född 1949 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor,