Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag

Stockholms län

Information

556241-6171 är organisationsnummer för verksamheten Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag finns i.

Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-08-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55060315 eller genom brev på följande adress:
Almnäs Kaserng. 214, 151 66, Södertälje

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och mattor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Öhmans Heminredning Eftr Aktiebolag och det är Jansson, Nina Vasiljevna som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Orup, Linda Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Westlund, Anders Göran Emanuel som är född 1942 och har titeln Revisor, EGW Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,