A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-12-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag ska trivas.

A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa och sälja fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6730260.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag är Bengtsson, Lars Folke som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Evert, Dan Robert Leonard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

A.B.G. Handel & Industri Aktiebolag har 556237-8967 som sitt organisationsnummer.