Inlog Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Inlog Management Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Inlog Management Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Inlog Management Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556222-7115.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55049138 alternativt besöka eller skicka post till Inlog Management Aktiebolag på följande adress Ekorrstigen 39, 150 23, Enhörna.

Inlog Management Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Inlog Management Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hammarström, Tina Lillemor som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet avseende konsult inom företagsledning och administration ävensom idka därmed förenlig verksamhet.