Novatek Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall dels bedriva entreprenadverksamhet inom området korrosionsskydd, ytskyddsteknik, dels utföra montage av konstruktioner i plastmaterial av olika kvaliteter för industriella processer och inom kommunala sektorn, dels bedriva handel med produkter förenliga med ovanstående verksamhet. dels bedriva handel med produkter inom vatten- och luftvård.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Novatek Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Novatek Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1981-11-09 så skapades Novatek Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Novatek Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Novatek Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556212-9535 är organisationsnummret för företaget som finns i Södertälje.

Just nu är Novatek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Novatek Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55010071 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dellham, Lars Gunnar Olov

Följande personer är på något sätt aktiva inom Novatek Aktiebolag är Dellham, Lars Gunnar Olov som är född 1945 och har titeln VD, Dellham, Lars Gunnar Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Stig Åke som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Eva Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor, Axberg, Bo Gustaf som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantE. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .