Järna Rostfria Aktiebolag

Stockholms län

Information

556204-4551 är organisationsnummer för verksamheten Järna Rostfria Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järna Rostfria Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Järna Rostfria Aktiebolag finns i.

Järna Rostfria Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-04-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Järna Rostfria Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Järna Rostfria Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Järna Rostfria Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Järna Rostfria Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55173108 eller genom brev på följande adress:
Maskinv. 5, 153 30, Järna

Bolaget skall bedriva inköp, tillverkning och försäljning av detaljer i rostfritt. Handel med aktier och andra värdepapper, äga och förvalta aktier i andra rörelsedrivande och fastighetsförvaltande bolag, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Järna Rostfria Aktiebolag och det är Trolle, Ulf Kristian som är född 1972 och har titeln VD, Trolle, Ulf Kristian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Rolf Alvar Christer som är född 1941 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor,