JBE Handel & Fastigheter AB

Stockholms län

Information

JBE Handel & Fastigheter AB är ett av många företag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som JBE Handel & Fastigheter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JBE Handel & Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

JBE Handel & Fastigheter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1980-01-23. Men sedan 1980-01-01 så har JBE Handel & Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergaholmsv. 10, 152 42, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JBE Handel & Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55242010.

Södertälje arbetar för att företag som JBE Handel & Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JBE Handel & Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel och service med kapitalvaror, fastighetsförvaltning, bedriva konsulttjänster inom dessa områden samt bedriva handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JBE Handel & Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JBE Handel & Fastigheter AB och det är följande personer, Eriksson, Bernt Johny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, John Daniel som är född 1974 och har titeln Suppleant, Flennerhag, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JBE Handel & Fastigheter AB är 556203-2549.