Arkaden Livs Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Arkaden Livs Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Arkaden Livs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arkaden Livs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arkaden Livs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1975-10-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arkaden Livs Aktiebolag ska trivas.

Arkaden Livs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkaden Livs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Arkaden Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Arkaden Livs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0157-10442.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekstrand, Annelie Elin Lo.

De som är på något sätt har med Arkaden Livs Aktiebolag är Ekstrand, Annelie Elin Lo som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Vikner, Karl Åke Peter som är född 1963 och har titeln VD, Vikner, Karl Åke Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikner, Kjell Gustav som är född 1930 och har titeln Suppleant, Lundström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Arkaden Livs Aktiebolag har 556190-6867 som sitt organisationsnummer.