Tysslinge Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Tysslinge Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tysslinge Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tysslinge Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tysslinge Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-12-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tysslinge Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Tysslinge Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkerirörelse, handel och förvaltning med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tysslinge Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Tysslinge Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Tysslinge Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55096015.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Tysslinge Åkeri Aktiebolag är Eriksson, Nils Göran som är född 1945 och har titeln VD, Eriksson, Nils Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Tore som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Sven Oskar Bertil som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantCarlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .

Tysslinge Åkeri Aktiebolag har 556185-7078 som sitt organisationsnummer.