Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-03-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag ska trivas.

Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva nytillverkning av köksinredning, reparation av köksluckor och innedörrar samt äga och förvalta aktier, värdepapper och andelar i andra bolag, dock ej bank- eller kreditrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Saari, Rainer Johannes.

De som är på något sätt har med Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag är Sandberg, Jan Gerhard som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Saari, Rainer Johannes som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Saari, Mats Rainer som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Forema Design i Stor-Stockholm Aktiebolag har 556178-4462 som sitt organisationsnummer.