Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra rörledningsentreprenader samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall köpa och sälja hästar samt idka träningsverksamhet av trav, galopp och ridhästar, samt övriga därmed förekommande verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1973-01-25 så skapades Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556175-5207 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55015524 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Södertälje Vatten & Värme Aktiebolag är Johansson, Stig Erik Valter som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Britt som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .