Ekonomiljus Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ekonomiljus Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. Ekonomiljus Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ekonomiljus Aktiebolag är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556170-3645.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-55034350 alternativt besöka eller skicka post till Ekonomiljus Aktiebolag på följande adress Gränsbov. 3, 152 42, Södertälje.

Ekonomiljus Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ekonomiljus Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lönn, Marianne Astrid Linnea som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Lönn, Bo Gunnar som är född 1940 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva partihandel med elartiklar med tillhörande komponenter, recyklingverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.