TIMAB Timmermännen Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TIMAB Timmermännen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Södertälje här finns det många olika Aktiebolag. TIMAB Timmermännen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Södertälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

TIMAB Timmermännen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1979-01-01 och har organisationsnummer 556159-8524.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7447500 alternativt besöka eller skicka post till TIMAB Timmermännen Aktiebolag på följande adress Brännkyrkag. 83, 118 23, Stockholm.

TIMAB Timmermännen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TIMAB Timmermännen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Widegren, Kerstin Gunilla som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra husbyggnationer och fastighetsrenoveringar samt langettering av mattor, gardinsömnad och inredning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.