Kvartinge Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Kvartinge Invest Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kvartinge Invest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kvartinge Invest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kvartinge Invest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-03-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Kvartinge Invest Aktiebolag ska trivas.

Kvartinge Invest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva leasing- och factoringverksamhet, företrädesvis inom bil- och elektronikbranscherna, finansiering, köp och försäljning av personbilar, förvaltning av värdepapper samt med nämnda verksamhet förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvartinge Invest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Kvartinge Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Kvartinge Invest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55060090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kvartinge Invest Aktiebolag är Forsberg, Bengt Folke Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Agneta Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kvartinge Invest Aktiebolag har 556145-1179 som sitt organisationsnummer.