Hundsvik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hundsvik Aktiebolag är ett företag som finns i Södertälje. I Hundsvik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nikula, Ossi Klaus Krister som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Nikula, Torsten Orvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sven Olov som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nikula, Ulf Johan Krister som är född 1964 och har titeln Suppleant, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hundsvik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hundsvik Aktiebolag på telefon 0176-18945.

Bolaget skall driva tryckeri- och bokförlagsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hundsvik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hundsvik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hundsvik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hundsvik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hundsvik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nikula, Ossi Klaus Krister -Nikula, Torsten Orvar

Hundsvik Aktiebolag har 556128-7151 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.