FORIA Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och FORIA Fastigheter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och FORIA Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för FORIA Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

FORIA Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1967-11-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som FORIA Fastigheter AB ska trivas.

FORIA Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta mark och byggnader samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FORIA Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är FORIA Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med FORIA Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-262200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ahlin, Karl Johan Albin -Forsström, Staffan Petter -Larsson, Lars Axel Håkan -Larsson, Sven Ingemar -Lind, Axel Håkan -Norén, Stig Ulf Håkan Då styrelsen ska bestå av 7 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med FORIA Fastigheter AB är Ahlin, Karl Johan Albin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsström, Staffan Petter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Axel Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Sven Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Axel Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Stig Ulf Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Landerholm Granberg, Anna Sofia som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

FORIA Fastigheter AB har 556113-4486 som sitt organisationsnummer.