Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Södertälje som är den kommunen där Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag finns. I Södertälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag har haft sedan 2006-03-02. Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag har funnits sedan och 2006-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 12, 151 60, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55068677.

Södertälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag har idag 556093-8259 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadskonsultation och byggnadsverksamhet, idka handel med fast egendom och byggnadsmaterial samt driva därmed förenlig verksamhet.

I Byggnadsingeniör Johnny Johansson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Sture Johnny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Ingrid Sofia som är född 1942 och har titeln Suppleant, Liljeberg, Ulla Marie Kristina som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisorn Ulla Liljeberg AB som är född och har titeln Revisor, .