Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är ett av dem. Statusen för Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är ett Aktiebolag och skapades 1962-09-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet ska trivas.

Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55386400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet är Bergkvist, Karl Ove som är född 1959 och har titeln VD, Bergkvist, Karl Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Färm, Kaj Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Arne Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mabon, Hamish Stuart som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Fastighetsaktiebolaget Hjulnavet har 556084-1198 som sitt organisationsnummer.