Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG)

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta cisterner och container för uthyrning. Bolaget skall bedriva försäljningsverksamhet med produkter avseende bränsle- och tankningssystem och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva renovering och ytbehandling av cisterner och liknande objekt ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare äga och förvalta värdepapper, bedriva leasingverksamhet med datorer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1962-03-30 så skapades Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556082-4467 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) så går det att nå dem via telefon på 08-54953000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ulf Roland -Bengtsson, Lars Folke -Evert, Dan Robert Leonard -Forsgren, Carl Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Gårdscisterner (ABG) är Bengtsson, Lars Folke som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulf Roland som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Evert, Dan Robert Leonard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Carl Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantBaker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .