Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-11-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag ska trivas.

Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultation och handelsrörelse inom elektroniksektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fast egendom. Dessutom skall bolaget köpa och försälja hästar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55240230.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag är van Doorn, Cornelis Franciscus Maria som är född 1943 och har titeln VD, van Doorn, Cornelis Franciscus Maria som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, van Doorn, Niklas Cornelis Joakim som är född 1970 och har titeln Suppleant, Malm, Lars-Åke Nicklas som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Amerikanska Teleprodukter Aktiebolag har 556080-6688 som sitt organisationsnummer.