Aktiebolaget Bränninge Gård

Stockholms län

Information

556077-2146 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Bränninge Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Bränninge Gård är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Södertälje som är den kommunen som Aktiebolaget Bränninge Gård finns i.

Aktiebolaget Bränninge Gård har varit registrerat sedan 1961-02-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Bränninge Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Bränninge Gård är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Södertälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bränninge Gård är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bränninge Gård så kan ni göra det på telefon genom 08-55097610 eller genom brev på följande adress:
Bränninge Gård 1, 151 39, Södertälje

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva jordbruks- rörelse samt samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Bränninge Gård och det är Hallström, Maud Astrid Gunhild som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström Auld, Pia Ulrika B som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hallström, Mats Olof Bengtsson som är född 1975 och har titeln Suppleant, Norlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor,