Aktiebolaget Demonteringar

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva återvinning av järn och metaller, skrotning och demontering av fordon, ävensom utföra rivningsentreprenader samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva import och export avseende nämnd verksamhet. Bolaget skall äga och förvalta fastigheten Edeby 1:23.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Demonteringar vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Aktiebolaget Demonteringar ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1957-01-15 så skapades Aktiebolaget Demonteringar och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Demonteringar har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Demonteringar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556066-1109 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Aktiebolaget Demonteringar Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Demonteringar så går det att nå dem via telefon på 08-55159132 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Björn Christer -Ryssholm, Alex

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Demonteringar är Johansson, Björn Christer som är född 1976 och har titeln VD, Johansson, Björn Christer som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryssholm, Alex som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åstedt, Olga som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sundberg, Berndt Stellan som är född 1949 och har titeln Revisor, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantEsset Revision AB som är född och har titeln Revisor, .