Södertälje Kundtjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

Södertälje Kundtjänst Aktiebolag är ett bolag som finns i Södertälje. I Södertälje Kundtjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Bertil Rune som är född 1950 och har titeln VD, Gustavsson, Bertil Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Mats Bertil som är född 1975 och har titeln Suppleant, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Södertälje Kundtjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Södertälje Kundtjänst Aktiebolag på telefon 08-55067017.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Södertälje Kundtjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Södertälje Kundtjänst Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Södertälje Kundtjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Södertälje Kundtjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Södertälje Kundtjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Bertil Rune -Gustavsson, Mats Bertil

Södertälje Kundtjänst Aktiebolag har 556056-9062 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.