Aktiebolaget Södertälje Färghandel

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka handel med färger och kemikalier, golv, vägg och inredningsmaterial samt äga och förvalta fastigheter, yrkesmässig tävlingsverksamhet med hästar inom trav och galoppsporten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Södertälje Färghandel vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Södertälje så är Aktiebolaget Södertälje Färghandel ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Södertälje arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Södertälje och i Stockholms län. Redan 1951-09-14 så skapades Aktiebolaget Södertälje Färghandel och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Södertälje Färghandel har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Södertälje Färghandel är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556055-8966 är organisationsnummret för bolaget som finns i Södertälje.

Just nu är Aktiebolaget Södertälje Färghandel Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Södertälje Färghandel så går det att nå dem via telefon på 08-55422710 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Leif Gustaf -Nilsson, Leif Ronnie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Södertälje Färghandel är Nilsson, Leif Ronnie som är född 1965 och har titeln VD, Nilsson, Leif Ronnie som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Gustaf som är född 1941 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .