Södertälje Målericentral Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Södertälje och Södertälje Målericentral Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Södertälje Målericentral Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Södertälje Målericentral Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Södertälje Målericentral Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1942-10-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Södertälje Målericentral Aktiebolag ska trivas.

Södertälje Målericentral Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Södertälje Målericentral Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Södertälje Målericentral Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Södertälje Målericentral Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55087405.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Södertälje Målericentral Aktiebolag är Pedersen, Tomas Aksel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Matthias Olof Gottfrid som är född 1975 och har titeln Suppleant, Muhrbeck, Carl Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Södertälje Målericentral Aktiebolag har 556041-7833 som sitt organisationsnummer.