Ahlroths Konsulting

Stockholms län

Information

551003-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ahlroths Konsulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ahlroths Konsulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Ahlroths Konsulting finns i.

Ahlroths Konsulting har varit registrerat sedan 1995-01-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ahlroths Konsulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Ahlroths Konsulting är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Ahlroths Konsulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ahlroths Konsulting så kan ni göra det på telefon genom 010-6731937 eller genom brev på följande adress:

Handel med konfektion och där till hörande aktiviteter. handel med inredningar. inredningskonsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ahlroths Konsulting och det är Ahlroth, Stig Arvid som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,