MATS BONDESSON ENTREPRENAD

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och MATS BONDESSON ENTREPRENAD är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MATS BONDESSON ENTREPRENAD är ett av dem. Statusen för MATS BONDESSON ENTREPRENAD är att Bolaget är aktivt.

MATS BONDESSON ENTREPRENAD är ett Enskild firma och skapades 1985-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MATS BONDESSON ENTREPRENAD ska trivas.

MATS BONDESSON ENTREPRENAD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenad inom mark och byggnation

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MATS BONDESSON ENTREPRENAD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är MATS BONDESSON ENTREPRENAD och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med MATS BONDESSON ENTREPRENAD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55049000.

.

De som är på något sätt har med MATS BONDESSON ENTREPRENAD är BONDESSON, MATS LENNART som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MATS BONDESSON ENTREPRENAD har 541021-XXXX som sitt organisationsnummer.