Barntandläkare Stein Björkman

Stockholms län

Information

530902-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Barntandläkare Stein Björkman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barntandläkare Stein Björkman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Barntandläkare Stein Björkman finns i.

Barntandläkare Stein Björkman har varit registrerat sedan 1994-12-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barntandläkare Stein Björkman så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Barntandläkare Stein Björkman är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Barntandläkare Stein Björkman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Barntandläkare Stein Björkman så kan ni göra det på telefon genom 08-6088405 eller genom brev på följande adress:

Tandvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Barntandläkare Stein Björkman och det är Björkman, Stein Nils som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,