Auregård Musikproduktion

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Enskild firma som heter Auregård Musikproduktion. Det finns flera företag som liknar Auregård Musikproduktion i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Auregård Musikproduktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-03-16 så har Auregård Musikproduktion varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Auregård Musikproduktion och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Auregård Musikproduktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Auregård Musikproduktion så kan ni göra det på 08-55021538.

Tjänster inom musikbranschen såsom notskrivning, arrangering, solo- och orkestermusiker samt uthyrning av ljud- och ljusutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Auregård, Klas Gunder som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Auregård Musikproduktion har 520528-XXXX som sitt organisationsnummer.