Åbykvarns gård

Stockholms län

Information

520414-XXXX är organisationsnummer för företaget Åbykvarns gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åbykvarns gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Åbykvarns gård finns i.

Åbykvarns gård har varit registrerat sedan 1998-02-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åbykvarns gård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Åbykvarns gård är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Åbykvarns gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åbykvarns gård så kan ni göra det på telefon genom 08-55157788 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Åbykvarns gård och det är Rundqvist, Clas Olof Arvid som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,