Bennergårds Språk Utbildningen

Stockholms län

Information

Bennergårds Språk Utbildningen är en verksamhet som finns i Södertälje. I Bennergårds Språk Utbildningen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Santos Bennergård, Regina Celia som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bennergårds Språk Utbildningen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bennergårds Språk Utbildningen på telefon 08-55008069.

Språkutbildning.

Idag är Bennergårds Språk Utbildningen av bolagstypen Enskild firma.

Bennergårds Språk Utbildningen är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bennergårds Språk Utbildningen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Bennergårds Språk Utbildningen är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bennergårds Språk Utbildningen så är det följande:

Bennergårds Språk Utbildningen har 511224-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.