THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER

Stockholms län

Information

THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER är ett bolag som finns i Södertälje. I THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER finns det lite olika personer som är förknippade och det är ODELIUS, BENGT THOMAS som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER på telefon 070-6983321.

Entreprenadverksamhet inom schakt och planering, kraftledningsarbeten inom distributionshög- spänning, snöröjning samt sandning och sopning av gator och vägar

Idag är THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER av bolagstypen Enskild firma.

THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-19 och THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER så är det följande:

THOMAS ODELIUS ENTREPRENADMASKINER har 500928-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.