ARCHIFORM

Stockholms län

Information

500617-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ARCHIFORM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ARCHIFORM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som ARCHIFORM finns i.

ARCHIFORM har varit registrerat sedan 1988-04-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för ARCHIFORM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

ARCHIFORM är och det finns flera verksamheter i Södertälje som också är .

Firmatecknare för ARCHIFORM är följande:

Vill ni komma i kontakt med ARCHIFORM så kan ni göra det på telefon genom 08-55174261 eller genom brev på följande adress:

Arkitekt, grafiskt arbete och illustration, kursverksamhet, formgivning av möbler, trädgårdsmöbler och markprodukter såsom blomlådor, stödmur eller liknande.

Det finns olika personer som har en koppling med ARCHIFORM och det är Henley, Filip John Stuart som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,