Karlzohn Meeting Solutions

Stockholms län

Information

Karlzohn Meeting Solutions är ett företag som finns i Södertälje. I Karlzohn Meeting Solutions finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlzohn, Irene Viktoria som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlzohn Meeting Solutions så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karlzohn Meeting Solutions på telefon 08-55171747.

Möteslogistik och handhavanden av delegaters närvaro på internationella kongresser. Möteslogistik vid fristående symposier och konferenser. Rådgivning och utbildning för mötesgenomförande.

Idag är Karlzohn Meeting Solutions av bolagstypen Enskild firma.

Karlzohn Meeting Solutions är ett av många företag som finns i Stockholms län och Södertälje arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Karlzohn Meeting Solutions innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-08 och Karlzohn Meeting Solutions är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlzohn Meeting Solutions så är det följande:

Karlzohn Meeting Solutions har 490425-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.