Fenix tal & ton

Stockholms län

Information

490115-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fenix tal & ton. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fenix tal & ton är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som Fenix tal & ton finns i.

Fenix tal & ton har varit registrerat sedan 1999-11-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fenix tal & ton så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Fenix tal & ton är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för Fenix tal & ton är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fenix tal & ton så kan ni göra det på telefon genom 08-55171730 eller genom brev på följande adress:

Pedagogisk och konstnärlig verksamhet med tal, sång och musik-skolprojekt, vuxenundervisning, konserter, lyrik och musikprogram. Försäljning av band och texthäften kan bli aktuellt.

Det finns olika personer som har en koppling med Fenix tal & ton och det är Blomqvist, Héléne Elisabeth M som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,