MERKINO

Stockholms län

Information

481129-XXXX är organisationsnummer för företaget MERKINO. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MERKINO är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som MERKINO finns i.

MERKINO har varit registrerat sedan 1987-08-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för MERKINO så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

MERKINO är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för MERKINO är följande:

Vill ni komma i kontakt med MERKINO så kan ni göra det på telefon genom 08-55068800 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet företrädesvis inom verksamhetsutveckling och interim management, samt bedriva värdepappershandel, dock inte sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MERKINO och det är Lindén, Hans Christer Haldor som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,