CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT

Stockholms län

Information

I Södertälje finns det ett Enskild firma som heter CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT. Det finns flera företag som liknar CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT i Stockholms län. Södertälje är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-11-21 så har CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT och det finns fler företag som är det i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT så kan ni göra det på 08-55098453.

Smidesarbeten, reparationer av trappräcken, trappor, stuprör, tak, målning och tätning, service av truckar och snöskottning samt därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Renhult, Jan Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

CHRISTER RENHULTS BYGG & TRANSPORT har 481122-XXXX som sitt organisationsnummer.