Livsrumskreatören Kerstin Hemlin

Stockholms län

Information

Livsrumskreatören Kerstin Hemlin är ett av många bolag som finns i Södertälje. Det är nämligen den kommunen som Livsrumskreatören Kerstin Hemlin finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Livsrumskreatören Kerstin Hemlin är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-06.

Livsrumskreatören Kerstin Hemlin som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-01. Men sedan 2007-09-06 så har Livsrumskreatören Kerstin Hemlin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Livsrumskreatören Kerstin Hemlin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-55150633.

Södertälje arbetar för att bolag som Livsrumskreatören Kerstin Hemlin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Livsrumskreatören Kerstin Hemlin. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Kurser och konsultverksamhet om vården av inomhusmiljö. Försäljning av litteratur och material för städning och rumsgestaltning. Erbjuda hushållsnära tjänster. Översättning av branschrelaterad text.

Firmatecknare för Livsrumskreatören Kerstin Hemlin är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Livsrumskreatören Kerstin Hemlin och det är följande personer, Hemlin, Kerstin Margareta som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Livsrumskreatören Kerstin Hemlin är 480831-XXXX.