L M B MEK, BO LAMBRELL

Stockholms län

Information

471117-XXXX är organisationsnummer för företaget L M B MEK, BO LAMBRELL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L M B MEK, BO LAMBRELL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Södertälje som är den kommunen som L M B MEK, BO LAMBRELL finns i.

L M B MEK, BO LAMBRELL har varit registrerat sedan 1973-08-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L M B MEK, BO LAMBRELL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

L M B MEK, BO LAMBRELL är och det finns flera bolag i Södertälje som också är .

Firmatecknare för L M B MEK, BO LAMBRELL är följande:

Vill ni komma i kontakt med L M B MEK, BO LAMBRELL så kan ni göra det på telefon genom 0223-55180 eller genom brev på följande adress:

Verkstadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med L M B MEK, BO LAMBRELL och det är Lambrell, Bo Teodor som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,