Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är ett av dem. Statusen för Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är att Bolaget är aktivt.

Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är ett Enskild firma och skapades 1989-08-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där företaget finns i jobbar för att företag som Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik ska trivas.

Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Södertälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Kosmetiska behandlingar med fysioterapiutrustning. Försäljning av kosmetiska produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik och det finns flera företag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55039606.

.

De som är på något sätt har med Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik är Smilenova Yrefors, Iskra som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cabinet Iduna, Fysioterapi & Kosmetik har 470609-XXXX som sitt organisationsnummer.