Sätras Hälsomassage

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Sätras Hälsomassage är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sätras Hälsomassage är ett av dem. Statusen för Sätras Hälsomassage är att Bolaget är aktivt.

Sätras Hälsomassage är ett Enskild firma och skapades 1995-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sätras Hälsomassage ska trivas.

Sätras Hälsomassage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Södertälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massage (klassisk, långering, muskulering, myofasial, bindväv och zonterapi). försäljning av massage- och kroppsvårdsartiklar. utbildning och konsultation inom massagebranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sätras Hälsomassage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sätras Hälsomassage och det finns flera verksamheter som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Sätras Hälsomassage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55382125.

.

De som är på något sätt har med Sätras Hälsomassage är Kauppi, Seppo Antti Johannes som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, Kauppi, Saima Kaarina som är född 1946 och har titeln Prokurist, .

Sätras Hälsomassage har 470430-XXXX som sitt organisationsnummer.