Maria Grette Art & Coach

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och Maria Grette Art & Coach är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Maria Grette Art & Coach är ett av dem. Statusen för Maria Grette Art & Coach är att Bolaget är aktivt.

Maria Grette Art & Coach är ett Enskild firma och skapades 2008-06-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Maria Grette Art & Coach ska trivas.

Maria Grette Art & Coach är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig och terapeutisk verksamhet, individuellt och i grupper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maria Grette Art & Coach är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Maria Grette Art & Coach och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med Maria Grette Art & Coach så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55170833.

.

De som är på något sätt har med Maria Grette Art & Coach är Grette, Maria Karin som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Maria Grette Art & Coach har 470226-XXXX som sitt organisationsnummer.