LEIF NYSTEDTS ÅKERI

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Södertälje och LEIF NYSTEDTS ÅKERI är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och LEIF NYSTEDTS ÅKERI är ett av dem. Statusen för LEIF NYSTEDTS ÅKERI är att Bolaget är aktivt.

LEIF NYSTEDTS ÅKERI är ett Enskild firma och skapades 1991-03-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Södertälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som LEIF NYSTEDTS ÅKERI ska trivas.

LEIF NYSTEDTS ÅKERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Södertälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Åkeriverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LEIF NYSTEDTS ÅKERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är LEIF NYSTEDTS ÅKERI och det finns flera bolag som är det idag i Södertälje.

Vill man komma i kontakt med LEIF NYSTEDTS ÅKERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0152-60461.

.

De som är på något sätt har med LEIF NYSTEDTS ÅKERI är Nystedt, Leif Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LEIF NYSTEDTS ÅKERI har 461024-XXXX som sitt organisationsnummer.